Iepenloftspul Suwâld - Pandarello 2023

NL

Reizend Iepenloftspul

IN PAKJE FOAR SIGNOR PANDARELLO

- Een ode aan de magie van vergankelijkheid -


Een reizende openluchtvoorstelling, over het beroemde, in verval geraakte, circusgezelschap Pandarello. Wat een uitdaging! Kom mar Op! gaat de samenwerking aan met enthousiastelingen uit drie dorpen; Suwâld, Wyns & Bakkefean.  Het belooft een waar spektakel te worden.

Inclusief Parade

Op 20 september gaat dit unieke iepenloftspul van start in het sprookjesachtige Suwâld waarna het zal afreizen naar het wonderschone Wyns. Tot slot slaat het zijn kampement op in het buitengewone Bakkefean. Een parade van woonwagens, rijdende decorstukken en lokale talenten leidt naar het terrein waar men kan genieten van een voorprogramma. Deze bijzondere productie vol vervreemding, verwondering en verdieping is geschikt voor het hele gezin. 

Stap in de wereld van Pandarello en laat je betoveren door ons ietwat krakkemikkige gezelschap. Reserveer je kaarten en laat je inspireren!


Het verhaal begint bij een meisje dat pakjes bezorgt bij een circusgezelschap waarvan de tent onlangs is ingestort. De hoop op succes is sindsdien vervlogen. Ze ontmoet diverse personages die haar helpen om de mysterieuze boodschap van de pakjes te ontcijferen. In pakje foar Signor Pandarello is geen gewone voorstelling, het is een eerbetoon aan de menselijke veerkracht en de kracht van hoop. Reserveer je kaarten en laat je inspireren!


Een unieke, melancholische en meeslepende voorstelling waar jong en oud in meespeelt.


Kom mar op! is er van overtuigd dat "In pakje foar Signor Pandarello" het publiek zal verrassen en vermaken. Men nodigt iedereen van harte uit om deze unieke voorstelling & parade te komen bekijken. Komt dat zien!


Schrijver Hans Brans

Regie Grytha Visser

Decor & Kostuums Marysia Jaworski

Sound Decor Omar BakkerEen deel van de spelers, bouwploeg en bestuur bij één van de circuswagens in aanbouw
Een deel van de spelers, bouwploeg en bestuur bij één van de circuswagens in aanbouw"Wat een uitdaging. Dit is, zover we weten, een primeur; een reizend iepenloftspul! We verbinden ons met andere dorpen en gaan op zoek naar vernieuwing binnen het Friese toneel. Pak je kans, doe mee, en kom vooral in grote getalen naar de parade!"
- Het bestuur van Kom mar Op!
Marysia Jaworksi - decor & kostuums
Marysia Jaworksi - decor & kostuums

DATA

Voorstellingen Suwâld  20, 22, 23 sept 

>parade op 19 sept

Aanvang voorprogramma 19.30 uur

Voorstelling 20.30 uur 

Voorstellingen Wyns 28, 29, 30 sept 

>parade op 26 sept

Aanvang voorprogramma 19.30 uur

Voorstelling 20.30 uur 

Voorstellingen Bakkefean 5, 6, 7 okt     

>parade op 3 okt

Aanvang voorprogramma 19.30 uur

Voorstelling 20.30 uur


Het circusleven is een avontuur op zich. Ervaar de frustraties, vervreemding, passie en verrassingen van Pandarello. Koop je kaarten vandaag nog!

PARADES

Suwâld 10 sept
Wyns 26 sept
Bakkefean 3 okt

Parades


Nadere informatie over de parades volgt. Per dorp zal het gezelschap een optocht houden waarbij samengewerkt wordt met lokale enthousiastelingen & verenigingen. Er wordt in 3 dorpen achter de schermen hard gewerkt om u een stukje magie en verwondering te brengen, nog even geduld dus! Voor de leukste kijkjes achter die schermen klik hier: Facebook & InstagramDE PARADES & HET VOORPROGRAMMA ZIJN VOOR IEDEREEN GRATIS TOEGANKELIJK!

Prijzen stelling 


Voorprogramma (Gratis toegang)

Voorstelling €21,50 (Volwassene)

€10 (Kind tot 12 jaar)

Donateurskaart €16,50 incl. clownsneusIepenloftspul Suwâld - Pandarello 2023