De gelaarsde poes


Een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen. Als molenaarszoon Jaap (gespeeld door Anouk Braaksma) alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. (Martha Prins). Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning (Wilma Bouma) te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is de prinses (Siska Wouda) zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

De cast bestaat uit de 2 groepen die Kom mar Op! rijk is. De jongste groep doet mee als figurant, de oudste groep vervult de rollen met tekst.


Spelen op 2 locaties

17 MAART Suwâld

Dorpshuis de Suderfinne, Kerkbuurt 2, Suwâld

18 MAART Leeuwarden

Theater de Bres, Schoolstraat 4, Leeuwarden

Ontvang €2,50 korting!

Met korting kaarten bestellen? Dat kan! Maak je kind, jezelf of een ander donateur voor €10 p/jaar p.p. De korting is verbonden aan degene die donateur is.

Overige informatie iepenlofspul 2023

  • Wannear in foarstelling om hokker reden dan ek net trochgean kin, wurd die foarstelling spile op ien fan de reservedatums. De foarstellings fine plak yn yn Suwâld.

  • Iepenloftspul: Wy rekkenje op prachtich waar, dochs is it yn ferbân mei de wyn ferstannich dy waarm oan te klaaien. Paraplu's binne net tastien yn ferbân mei it sicht op de foarstelling.
  • De iepenloft foarstelling fynt plak op ûnferhurde terrein. Binne jo ynfalide of giet it rinnen muoisum, wolle jo dit oanjaan by kommaroptoaniel@gmail.com sadat wy jo assistearje kinne?
  • Jo kinne pinne by de hoareka op de lokaasje.