Lang & Gelukkig


In Lang & Gelukkig worden verschillende sprookjes in een modern jasje gestoken. De Baron (Siska Wouda) heeft al een tijdje contact met Irma Zonderhart (Dorien Kooi). De twee besluiten, dat het tijd wordt om te trouwen. Irma reist samen met haar dochters Paris (Marrit van der Zwaag), Hilton (Sophie Comello) en London (Sanne Hiemstra) naar het sprookjesbos om daar met de Baron te trouwen. Dit tot verdriet van zijn dochter Assepoester (Martha Prins). Zij wordt namelijk door haar stiefmoeder en stiefzusjes behandeld als schoonmaakster. Dan zijn er ook nog de Grote Boze Wolf (Silke Kirchner) en Roodkapje (Lyske de Vries), die elkaar stiekem wel heel leuk vinden. Tenslotte is er nog het koningshuis van sprookjesland. De koningin (Siska Wouda) vindt het tijd worden dat haar zoon, prins Roderick (Anke Kooy), een vrouw neemt en besluit een bal te organiseren om een geschikte vrouw te vinden.


De cast bestaat uit de 2 groepen die Kom mar Op! rijk is. De jongste groep doet mee als figurant, de oudste groep vervult de rollen met tekst.Ontvang €2,50 korting!

Met korting kaarten bestellen? Dat kan! Maak je kind, jezelf of een ander donateur voor €10 p/jaar p.p. De korting is verbonden aan degene die donateur is.

INFORMATIE


LOCATIE
Kerkbuurt 2, Suwâld


DATUM & TIJD

27 maart - 16.00 uur

deur open 15.30 uur


  • Wannear in foarstelling om hokker reden dan ek net trochgean kin, wurd die foarstelling spile op ien fan de reservedatums. De foarstellings fine plak yn yn Suwâld.

  • Iepenloftspul: Wy rekkenje op prachtich waar, dochs is it yn ferbân mei de wyn ferstannich dy waarm oan te klaaien. Paraplu's binne net tastien yn ferbân mei it sicht op de foarstelling.
  • De iepenloft foarstelling fynt plak op ûnferhurde terrein. Binne jo ynfalide of giet it rinnen muoisum, wolle jo dit oanjaan by kommaroptoaniel@gmail.com sadat wy jo assistearje kinne?
  • Jo kinne pinne by de hoareka op de lokaasje.